Foci

Saját játékosa verte a Juventust

A kölcsönadott Sebastian Giovinco duplájával a Parma 4-1-re nyert Torinóban.

Nagy reményekkel várhatta a Parma elleni összecsapást a Juventus, majd szűk negyed óra után Alessandro Del Piero előtt adódott lehetőség Aquilani passza után, a veterán támadó fejese azonban elkerülte a kaput.

A 17. percben aztán torinói drukker, játékos és vezető egyszerre csaphatott a homlokára, amikor egy labdakihozatal közben Felipe Melo terült el a földön Paci belépője miatt, a brazilok anti-vb-hőse pedig nemes egyszerűséggel arcon talpalta a vendégek védőjét, villant is a piros.

A folytatásban itt is, ott is akadtak helyzetek, majd a 41. percben a Zebrák által a Parmának kölcsönadott Sebastian Giovinco pókhálózta ki a felső sarkot egy kipattanó után, némi meglepetésre vendég előnnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

Fordulás után jött a feketeleves, a 23 éves támadó középpályás Valiani passza után ezúttal a jobb alsóba lőtt, padlóra került a Juve.

A hazaiak azért mindent megtettek a szépítésért, a védő Nicola Legrottaglie révén pedig egy szöglet után ez sikerült is, azonban egy perccel később Chiellini tizenegyest ajándékozott a pármaiaknak, Hernan Crespo pedig nem hibázott.

A hajrában még Palladino is beköszönt egy sakk-matt helyzet végén, így a Serie A már az újév első fordulójában nagy megelepetéssel szolgált.

Eredmény:
Juventus – Parma 1-4 (Legrottaglie 60. ill. Giovinco 41., 48., Crespo 62. – 11-esből, Palladino 92.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik