Foci

Leonardo győztes meccsel indított az Internél

Thiago Motta két, Esteban Cambiasso egy gólt szerzett az olasz Serie A 18. fordulójában, a címvédő 3-1-re nyert a Napoli ellen.

Mindössze három perc kellett a milánói sztárcsapatnak, hogy megszerezze első gólját 2011-ben, Stankovics emelt remek ütemben a védők mögé, Motta pedig kapásból az alsóba lőtt – rossz hír volt ez a nápolyiaknak, az Inter ugyanis még nem kapott ki ebben a szezonban a Giuseppe Meazza Stadionban, ha megszerezte a vezetést.

A folytatásban is inkább az Internazionale volt aktívabb, egy baloldali szöglet után azonban Pazienza bólintott a hálóba, azonban Maicon ívelése után a kapu előterébe berobbanó Cambiasso fejjel ismét a kék-feketéket juttatta előnyhöz.

Fordulás után is Motta villant, a középpályás a változatosság kedvéért fejjel volt eredményes, Pandev labdája után bólintott a kapuba.

A folytatásban itt is, ott is akadt helyzet, a Napoli Yebda révén a gólhoz is közel járt, a végeredmény azonban maradt a 3-1, a tavaly a városi riválist irányító Leonardo győztes meccsen debütált az Inter kispadján.

Eredmény:
Inter – Napoli 3-1 (Motta 3., 55., Cambiasso 37. ill. Pazienza 25.)

Motta első gólja, az egyetlen, amelyet lábbal szereztek a meccsen:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik