Foci

Barzagli Torinóban köthet ki

A Wolfsburg eladná, a Juventus megvenné: Andrea Barzagli hazatérhet.

A Juventus bő évig ostromolta a Wolfsburg együttesét Edin Dzekóért, sőt, a torinóiak – állítólag – a brazil Diegót is azért engedték át a németeknek, hogy annál könnyebben szerezhessék meg a bosnyák támadót. A csatár végül Manchesterben kötött ki, a VfL így egy védővel kedveskedhet az olaszoknak.

Andrea Barzagli helyzete ősszel is bizonytalan volt a Bundesliga 2009-es bajnokánál, ám legalább játszhatott. Arne Friedrich viszont hamarosan felépül nyáron összeszedett sérüléséből, így a 2006-os világbajnok „első számú cserévé” léphetne vissza – s ez a kontraktusát meghosszabbítani nem akaró egykori Palermo-védőnek aligha tetszik.

A futballista képviselője a héten már pedzegette a hazatérés lehetőségét, s szavai úgy tűnik, termékeny talajra találtak Torinóban. A La Gazzetta dello Sport csütörtökön ugyanis arról számolt be, hogy a Juventus felveszi a kapcsolatot a Wolfsburggal, Giuseppe Marotta sportigazgató a 29 éves belső védővel erősítené a csapat defenzíváját.

A játékos és az olasz klub már mindenben megegyezett, a Wolfsburg térfelén pattog a labda. Mivel Barzagli szerződése júniusban lejár, a németek csak januárban „tehetik pénzzé”, alighanem elfogadják a „zebrák” ajánlatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik