Foci

Olasz trió verseng Bale-ért

A Milan, a Juventus és az Inter is versenybe száll a walesi szélsőért.

A Serie A nagy triója közül az Inter, a Juventus és a Milan is szeretné megszerezni Gareth Bale-t, a Tottenham walesi szélsőjét. Bár mindhárom olasz csapat megpróbálja a januári erősítést, komolyabb ajánlattételre valószínűleg nyáron kerülhet sor. A londoniak szélvészgyors támadóját 20 millióra taksálják, de ennél is többe kerülhet.

A játékos ügynöke, Peppino Tirri ugyanakkor elárulta, hogy a három olasz klub komoly vetélytársakra tehet szert. A Manchester United és a Real Madrid is fontolgatja a futballista megszerzését, s a képviselő szerint ez csak a spanyoloknak sikerülhetne januárban.

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, a Juventus figyelme azt követően fordult London felé, hogy a torinóiakat kerek-perec kikosarazta első számú kiszemeltjük. A Lyon brazilja, Michel Bastos kijelentette, hogy nem akar Torinóba költözni.

A Milan és az Inter részéről kedd délután szivárogtatták ki, hogy nyáron megpróbálják megszerezni a fiatal szélsőt.
„Meg tudom erősíteni a Juventus érdeklődését, ám ez elsősorban júniustól jelenthetne tárgyalási alapot” – állította Tirri. „Az Inter és a Milan is reagált arra, hogy a futballista jelezte, szívesen kipróbálná magát Olaszországban. Van rá esély, de nem januárban. Egyedül a Real Madrid lenne képes most kifizetni a Bale-ért kért összeget. Ha nem, akkor nyáron nagy lesz a verseny.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik