Foci

José Mourinho csapata gálameccset nyert

A spanyol élvonalbeli játékosokból verbuvált csapat 3-2-re kikapott az Africa Unitedtől.

Harmadik alkalommal került sor a találkozóra, amelyet a mali gyerekek megsegítésére rendeztek, a spanyol liga labdarúgóit felvonultató gárdának Sergio Ramos, a Fekete Kontinens együttesének Frederic Kanouté volt a csapatkapitánya.

Az eseményt az Atlético Madrid otthonául szolgáló Vicente Calderón Stadionban rendezték.

A vicces jelenetekkel tarkított összecsapáson rögtön a legelején Sergio Ramos állhatott a tizenegyes pontra, majd kiintett az afrikai csapat kispadjánál álldogáló José Mourinhónak, hogy ezt a büntetőt a Realos főnöknek ajánlja, majd egy Panenka-mozdulattal a gólvonal mögé emelt.

A Liga BBVA játékosaiból verbuvált csapat már 2-0-ra is vezetett a meccsen, az afrikaiak azonban a második félidőben a maguk javára fordították az állást és végül a mérkőzést is behúzták.

Ők léptek pályára a mérkőzésen:

Liga BBVA: Ricardo; Ze Castro, Botia, Sergio Ramos, Javi Venta; Valdo, Valerón, Canales, Antonio López; Callejón, Uche
padról: Joel, Xavi Oliva, Casillas, Marcano, Víctor Sánchez, Javi Venta, Vicente Villa, Rivas, Castro, Cristobal, Mario Suárez, Mbami, Baha, Ortiz, Goitoz, Sarpong, Quincy.

Africa United: Kameni; Dabo, Mensah, Angel Sánchez, Jeremy; Pantic, Lass, Boateng, Songo’o, Futre, Kanouté.
padról: Palop, Cobeño, Nelson, Owusu, Kitoko, Sarr, Belenguer, Sumy, Wakaso, Moha, Cedric, Sergio Canivell, Movilla, Bodipo, Webó, Koné, Quini, Bangoura, Keita, Songo’o y Junior.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik