Foci

Horribilis összegért vásárolna a City

A manchesteri klub Edin Dzekoért 38 millió fontot sem sajnálna, de továbbra is figyelemmel kíséri Fernando Torres helyzetét.

A Daily Mail értesülései szerint a Manchester City olasz vezetőedzője, Roberto Mancini a fejébe vette, hogy mindenáron megszerzi a Wolfsburg csatárát, Edin Dzekót.

A mindössze 24 éves bosnyák támadóért sorban áll fél Európa, ugyanakkor az angol lap úgy tudja, a City vezetői készek mélyen a zsebükbe nyúlni és 38 millió fontot is adnának a fiatal labdarúgóért, márpedig ez rekordnak számítana Angliában, ugyanis Robinho (aki azóta már a Milant erősíti) 2008-ban 32 és fél millióért érkezett az Eastlandre.

Úgy hírlik Roberto Mancini ügyes stratéga, legalábbis erre enged következtetni, hogy a klubtól származó információk szerint azzal érvelt Khaldoon Al Mubarak elnöknél, hogy Dzeko jelentené a különbséget a Premier League megnyerése, illetve a negyedik hely között.

A Citynek B terve is van, amennyiben kútba esne a transzfer a Wolfsburggal, úgy a Liverpool ajtaján kopogtatnának be a világbajnok Fernando Torresért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik