Foci

Criscito népszerű lett

A Genoa válogatott hátvédje iránt nagy az érdeklődés, ügynöke szerint átgondolják a dolgot, de lehet, januárban távozik.

A Genoa balhátvédje csapata nem túl fényes szereplése ellenére remekelt ősszel, s ez – kiegészülve tavaszi teljesítményével – felhívta rá a nagy klubok figyelmét. A Genoa és a Juventus együttesénél nevelkedő fiatal futballistát a torinóiak 2009 nyarán adták el végleg a genovaiaknak, alighanem megbánták.

„Domenico Criscito több nagy klubot is érdekel” – állította a Sky Sport Italiának nyilatkozó Andrea D’Amico, a játékos képviselője. „Nem lehet előre megjósolni, mi lesz a piacon. Tény, hogy többen is követik a játékos fejlődését, s amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, Enrico Preziosi elnökkel megtárgyaljuk a következő lépést.”

„Egy biztos. A Napoli aligha lesz a nyertes. Több alkalommal is tárgyaltam a nápolyi vezetőkkel, nem tűntek elszántnak. Persze, bármi lehet, de véleményem szerint más csapat lesz a befutó” – tette hozzá.

A remek képességű 23 éves futballistát az Inter is vinné, de két „északi” nagyágyú, a Manchester United és a Bayern München is a kínálkozó alkalomra vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik