Foci

Pazar meccsen jutott tovább a Bayern

A müncheniek a bajnokság után a Német Kupában is nyertek a VFB Stuttgart ellen, ezúttal 6-3-ra.

Mindössze a nyolcadik percben járt a meccs, amikor a hazai szurkolók felidézhették magukban a hétvégi meccset, ugyanis Ottl, majd Gomez zörgette meg a stuttgarti hálót, így már nagyon korán kétgólos előnybe került a Bayern.

A vendéglátók végül nem adták könnyen magukat, Pogrbnyak pedig még a szünet előtt egyenlíteni tudott, minden kezdődött elölről.

Klose a felvonás elején gólra váltotta Ribéry passzát, majd a 67. percben tíz emberre fogyatkozott a Stuttgart, a pokróc kemény Boulahrouz mehetett idő előtt zuhanyozni. A VFB-nek ez sem szegte kedvét, Delpierre egyenlített, igazlmas hajrára lehetett számítani.

Az utolsó tíz percben aztán két hazai megingást is megtorolt a Bayern München, előbb Müller, majd Klose talált be közelről senkitől sem zavartatva, majd a Delpierre kiállítása miatt már csak kilenc emberrel játszó Stuttgart még Ribéry gólját is kénytelen volt „lenyelni”.

Eredmény:
Stuttgart – Bayern München 3-6 (Pogrebnyak 32., 45., Delpierre 77. ill. Ottl 6., Gomez 8., Klose 52., 86., Müller 81., Ribéry 92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik