Foci

Müncheni duó Rómában?

Klose és Contento, azaz egy veterán és egy ifjonc is szerepel a rómaiak kívánságlistáján.

Olasz és német sajtóértesülések szerint a Lazio két német futballistával erősítené meg keretét. A rómaiak a Bayern München gólvágójára és balhátvédjére vetettek szemet – Miroslav Klose és Diego Contento költözhetne délre. A támadó egy nyilatkozatában örömmel vette a felkérést, elárulta, hogy szívesen futballozna Rómában.

„Róma gyönyörű város, és kétségem sincs afelől, hogy jól érezném magam. A Lazio pedig idén igencsak összeszedte magát. Egy biztos: az idény végén elhagyom a Bayernt” – fogalmazott Klose a SportBildnek. .

Elképzelhető, hogy a bajorok már januárban átengedik a támadót az olaszoknak, amennyiben utóbbiak kifizetik a játékos nem túl magas vételárát – 3.5 millió eurót. Klose a sérült Sergio Floccarit pótolhatná a Stadio Olimpicóban.

Contento esetében alighanem nehezebb dolga lesz a Laziónak. Ugyanakkor a müncheniek balhátvédet is keresnek, s mindez akár azt is jelentheti, hogy a nápolyi szülőktől származó, de müncheni születésű védő szekérrúdja kifele állhat az Allianz Arenában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik