Foci

Bölöni is esélyes a Loki kispadjára?

Egyelőre csak találgatni lehet, ki veszi át a távozó Herczeg Andrástól a bajnokcsapat irányítását.

Herczeg András úgy döntött, hogy nem folytatja a DVSC-TEVA vezetőedzőjeként, így december 31-én, szerződése lejártát követően szakmai igazgatóként tevékenykedik majd a klub háza táján.

A döntést követően beindult a pletykaáradat, a haon.hu cikke szerint Mészöly Géza, Sisa Tibor, Tomiszlav Szivics (ő már szóban elkötelezte magát Kecskemétre), a korábbi szövetségi kapitány Várhidi Péter és Bozsik Péter, Massimo Morales, illetve Csertői Aurél neve is felmerült, mint lehetséges utód.

Egy másik verzió szerint házon belül oldaná meg az egyesület az edzőkérdést, így a Pajkos János-Sándor Tamás kettős, vagy a DVSC-DEAC-ot irányító Kondás Elemér lehet a végső befutó.

A Hajdú Online úgy tudja, nagy rá a valószínűség, hogy külföldről érkezik a Loki következő trénere, a vezetőség komolyan elgondolkodott Bölöni László megszerzésén, a korábban francia, belga és portugál együtteseket is irányító szakember ugyanakkor egymillió eurós éves fizetésben gondolkodik.

Egy biztos, a vezetőség közleménye szerint a következő igazgatótanácsi ülés január 3-án esedékes, a tervek szerint pedig ekkor mutatják be a BL és az EL főtábláját is megjárt csapat új vezetőedzőjét.

AJÁNLOTT LINK:

Bölöni László is a jelöltek között? (haon.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik