Foci

Marotta: erősít a Juventus

A Chievo elleni sovány 1-1 kicsapta a biztosítékot Torinóban, a Juventus erősítéseket tervez.

A veronai kiruccanást egy ponttal zárta a Juventus, amely így visszacsúszott a Serie A negyedik helyére úgy, hogy nem tudta igazán kihasználni a Milan Roma elleni hazai fiaskóját. Giuseppe Marotta, a torinóiak sportigazgatója a mérkőzés után elismerte, hogy a csapat erősítésre szorul – még januárban lépnek.

A veronai találkozón a „zebráknál” nyolc új játékos szaladgált a gyepen – ez némileg a nyári erősítést is minősíti. Marotta ugyanakkor kinyilvánította, hogy a Milan-Cassano-házassághoz hasonló lépést nem terveznek januárban.

„Cassano a Milanban? Nálunk az ő pozíciója már betöltött, így nem érdekelt minket az üzlet. A mi csapatépítési stratégiánk eltér a Milanétól” – állította az igazgató a Sky italiának. „ Vannak olyan játékosok, akik erősítést jelentenének, majd januárban mindent megteszünk, hogy hozzánk kerüljenek.”

„A Chievo ellen nyolc új játékost vetettünk be, emellett két 18 éves futballistánk is lehetőséget kapott. Nyernünk kellett volna, de a futball ilyen. Elsősorban a csapatjáték számít, ha az makulátlan lesz, ráérünk arra, hogy egyéniségeket keressünk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik