Foci

Óvatosan optimisták Madridban

Nagy csatára és a Real Madrid továbbjutására számítanak a BL-sorsolás után Madridban.

A Real Madrid az Olympique Lyonnal a találkozik a legrangosabb európai kupasorozat nyolcadöntőjében, azzal a csapattal, amelyik az előző kiírásban, ugyancsak a legjobb 16 között – némi meglepetésre – búcsúztatta.

A spanyol klub legendás játékosa, vezetője Emilio Butragueno szerint ezen a szinten kicsik a különbségek, éppen ezért szoros párharca számít. Ehhez hozzátette, képesnek tartja José Mourinho együttesét arra, hogy ezúttal útilaput kössön a Lyon talpára és ezzel bejusson a negyeddöntőbe. Úgy véli, a Real mellett szólhat, hogy a visszavágót hazai pályán játszhatja.

“Még mindig nem felejtettük el a tavaszi párharcot, de remélem, ezúttal mi megyünk majd tovább. A csapat készen áll arra, hogy sikerrel vívja meg a nyolcaddöntőt. Különben is most már sokkal jobban ismerjük a Lyont, mint az előző kiírásban” – jegyezte meg Miguel Pardeza sportigazgató.

Jean Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke az idei Realt jobbak tartja a tavalyinál, ezzel együtt amondó, nehéz előre megmondani, hogy melyik csapat a párharc esélye. Ő mindenesetre nagy csatára számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik