Foci

Herczeg és Di Carlo egyetért: megérdemelt a Loki-siker

Az Európa Liga csoportkörét egy Sampdoria felett aratott 2-0-ás győzelemmel zárta a magyar bajnok Debrecen csapata.

A gólokat az utóbbi időben sokat bírált Kabát Péter szerezte, aki előbb szemfülesen, a földről felpattanva talált be közelről, majd egy jobbról érkező beadásra robbant be a kapu elé és büntetett, igaz ebben a gólban benne volt vaskosan védője is, akin talán meg is pattant a labda.

A két tréner egybehangzóan állítja, a DVSC-TEVA csapata megérdemelten zsebelte be a három pontot, ezzel pedig történelmi első győzelmét aratta európai kupasorozat főtábláján – ezek voltak az első pontok is, tavaly a BL-ben 0 ponttal zárt az együttes, míg az Európa Ligában is ezek voltak Czvitkovics Péterék első egységei.

Herczeg András, a DVSC vezetőedzője:
“Jól játszott a csapat, többet veszélyeztettünk, így megérdemeltük a sikert. Az első tíz percet leszámítva végig mi irányítottuk a találkozót. Genovában is rászolgáltunk volna az egyik pontra, pedig akkor teljes csapattal játszott az olasz gárda. A jövőmről nem szeretnék beszélni, most örüljünk ennek a sikernek”.

Domenico Di Carlo, a Sampdoria vezetőedzője:
“Fiatal csapatom a viszontagságos körülmények ellenére helytállt, ennek ellenére a Debrecen megérdemelten nyert. Nekünk már a hétvégi, genovai rangadóra kell koncentrálnunk”.

A találkozó két gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik