Foci

Cassano megegyezett a Milannal?

Nagyon úgy tűnik, hogy a felek csütörtökön megegyeztek arról, hogy a balhés támadó a lombardokhoz igazol.

Röviden a közelmúlt történései: először is Antonio Cassano, a Sampdoria csatára nem olyan rég sértegette munkaadóját, a genovai klub trénerét, aki annyira berágott, hogy kitette a keretből a focistát és árulni kezdte, a szerződését is fel akarták bontani.

A támadót azóta szinte az összes olasz csapattal szóba hozták, a jelöltek azonban sorra jelentették be, hogy köszönik, de nem kérnek a labdarúgóból, így a Milant kezdte pedzegetni a média, aki a térdsérülése miatt egész szezonra kidőlő Pippo Inzaghi utódát keresi. Csütörtökön a Samp is bejelentette, hogy csökkentett fizetéssel visszavenné Cassanót január 1-től.

Este aztán a Sky Sport 24 robbantotta az átigazolási bombát, az olasz médium ugyanis arról számolt be, hogy a 28 éves játékos Milánóba költözik, ráadásul nem kölcsönbe, hanem véglegesen a Rossoneri tulajdonába kerül. A Sky Sport 24 azt is tudni véli, hogy a felek készek megegyezni egy 2014-ig szóló, 3 és fél millió (plusz bónuszok) éves fizetésről szóló szerződés alá odafirkantani a nevüket.

A Milan emellett 5 milliót fizetne ki a Real Madridnak, mivel még azelőtt igazolná le a labdarúgót, hogy lejárna a szerződése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik