Foci

Hodgson a továbbjutás ellenére magyarázkodik

A már korábban továbbjutó Liverpool végiglazsálta az Utrecht elleni meccset, edzője a bizonyítványt magyarázta.

Roy Hodgson, a Liverpool szakvezetője magyarázkodásra szorult amiatt, hogy csapata szinte semmit sem kockáztatott az Európa Liga zárófordulójában, ráadásul a menedzser alaposan felforgatott csapatot küldött pályára a hollandok ellen. A Fernando Torres játékát firtató kérdésre Hodgson orvosi utasítást emlegetett.

A spanyol játékos állapota idén rendkívül „törékeny”, így érthető, hogy az angolok nem kockáztatták meg a játékát, pláne azok után, hogy az orvosi stáb is ajánlotta a futballista pihentetését. A baj csak az, hogy a szakember a meccs előtt kijelentette, hogy a játékos mindenképpen pályára lép szerdán.

A klub ráadásul a jegyeladásokat is így vezette fel, a várható érdektelenség miatt az egyesület ingyenjegyeket osztogatott a gyerekeknek.

„Sokat tépelődtünk az orvosok tanácsa miatt. Én szerepeltettem volna Torrest, úgy gondoltam, egy félidőnyi játék, s esetleg egy gól jót tehet neki. Ő is úgy készült, hogy pályára lép, ám végül úgy döntöttünk, egy esetleges sérülés miatt inkább óvatosak maradunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik