Foci

Mourinho a Manchester Unitedból erősítene

Chicarito, azaz Javier Hernandez, a Vörös Ördögök nyári szerzeménye került a Real Madrid vezetőedzőjének kívánságlistájára.

A portugál szakember a téli átigazolási szezonban mindenképpen a spanyol fővárosba csábítana egy csatárt az argentin Gonzalo Higuaín kidőlése miatt, korábban a Wolfsburg húzóemberét, a több topcsapat által is csábított Edin Dzekót, valamint az Athletic Bilbao világbajnokát, Fernando Llorentét emlegették a blancók kapcsán.

Sir Alex Ferguson keretéhez a nyáron csatlakozott a mexikói Javier Hernandez, aki előbb első barátságos meccsén, majd a Community Shielden első tétmérkőzésén is betalált, azóta pedig már hat gólt szerzett, a bajnokságban 10 összecsapáson négyig jutott, ezzel hamar belopta magát a United-drukkerek szívébe.

José Mourinhót is meggyőzte a játékos eddigi teljesítménye, így jelezte a vezetőség felé, hogy minél hamarabb meg kellene szerezni a futballistát, ugyanakkor nehezen hihető, hogy fél év után át tudná csábítani Angliából a mindössze 22 éves Chicaritót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik