Foci

Az argentin bajnokság álomcsapata

A Goal.com internetes szaklap összeállította a 2010-es Apertura álomcsapatát.

Bár egy mérkőzés még hátravan a 2010-es Aperturából (Independiente-Tigre csatára később kerül sor), a népszerű internetes szaklap összeállította az argentin bajnokság álomcsapatát.

A bajnok Estudiantesből és a második helyen végzett Velez Sarsfieldből három-három játékos került a legjobbak közé. Utóbbi adja az álomcsapat – felállás szerinti – egyetlen támadóját: Santiago Silva 11 góljának köszönhetően nem csak eme elismerést kapta meg, hanem a gólkirályi címet is megnyerte, immár másodszor. A River Plate-ből és a Racingból két-két játékos tagja a top tizenegynek, amelynek az edzője Alejandro Sabella (képünkön), aki futballistaként kétszeres bajnok volt az Estudiantesszel, amelyet most szakvezetőként is a csúcsra vezetett.

Az álomcsapat (4-2-3-1): Juan Manuel Carrizo (River Plate) – Fabian Cubero (Velez Sarsfield), Leandro Desabato (Estudiantes), Lisandro Lopez (Arsenal), Marcos Rojo (Estudiantes) – Matias Almeyda (River Plate), Claudio Yacob (Racing Club), Enzo Perez (Estudiantes), Giovanni Moreno (Racing Club), Maxi Moralez (Velez Sarsfield) – Santiago Silva (Velez Sarsfield).

Edző: Alejandro Sabella (Estudiantes)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik