Foci

Gerrard Geráék ellen tér vissza

Az angol válogatott középpályás a Fulham elleni bajnokin már pályára léphet.

A Liverpool szakvezetője, Roy Hodgson közölte, hogy Steven Gerrard hamarosan visszatérhet a csapatba – a középpályás a hétvégi, Fulham elleni otthoni bajnokin már szerepelhet. Az edző szerint a futballista a kedd délutáni edzésen teljes intenzitású munkát végezhet, de csak szerdán döntenek a játékáról.

A Liverpool csapatkapitánya jó ideje nem lépett pályára a vörösöknél – a játékos az angolok franciák elleni 2-1-re elvesztett barátságos mérkőzésén szenvedett szalaghúzódást.

Az angol szövetség és a klub közötti vita – a liverpooliak felhánytorgatták, hogy Fabio Capello a megegyezettnél tovább tartotta gyepen a játékost, akinek emiatt romlott az állapota – végül kompromisszummal zárult, az egyesület az FA-től kapott félmillió vigaszdíjának (is) hála.

„Steven játszhat a hétvégén. Nagyon sokat dolgozott. Ő és Jamie Carragher is olyan futballisták, akik szenvednek, ha nem ölthetik magukra a szerelést. Steven mindent megtett a visszatérésért, az orvosok is bizakodnak, mi pedig reménykedünk” – foglalta össze a helyzetet Hodgson a klub hivatalos oldalán. „Óvatosan fogom kezelni, hiszen nagyon félünk attól, hogy esetleg visszatér a sérülése. Pályára lép, de teljes meccset nem kap. Még.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik