Foci

Dicsér Vadóczék edzője

Az Osasuna szakvezetője csapata tartását méltatta azok után, hogy felálltak a Valencia otthonában.

Az Osasuna szünetben 3-1-re égett a valenciai Mestalla stadionban, azonban Vadóczék (a magyar végigjátszotta a találkozót) a második félidőben megfordították a meccs menetét, egyenlítettek, s a győzelemhez is közel jártak. Jose Antonio Camacho, a pamplonaiak edzője úgy vélte, a sors igazságot szolgáltatott csapatának.

A spanyol válogatott egykori szövetségi kapitánya szerint tanítványai már az első félidőben is jobban játszottak riválisuknál, a kapu előtt azonban nem választották a legjobb megoldásokat. Szünet után viszont nevesebb riválisuk fölé nőttek, s a 3-3 a vendéglátókra nézve volt hízelgő, hisz az Osasuna Lekics révén a kapufát is eltalálta.

„Nem érdemeltük azt, ami az első félidőben velünk történt” – összegzett Camacho az ASnak. „Keményen megdolgoztunk szünet előtt is, a Valencia ellenben kivárásra játszott, s többször meglepett minket. Érdemtelen előnnyel vonultak szünetre.”

„A második félidőben teljesen átvettük az irányítást, ám ennek ellenére a vége előtt tíz perccel még mindig vesztésre álltunk. Nem adtuk fel, s ha a szerencse el is pártolt tőlünk, mi visszarángattuk. Több helyzetünk volt, akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik