Foci

Mourinho ismét morgolódik

A Real Madrid szakvezetője elégedett volt csapata zaragozai teljesítményével, Ronaldót méltatta.

A Real Madrid Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Angel Di María találataival 3-1-re nyert Zaragozában, s ezzel tartja a lépést a Barcelonával. Jose Mourinho hasonló játékot vár a jövő hétvégi, Sevilla elleni madridi mérkőzésen is, ugyanakkor jelezte, hogy a sárgalapok miatt hiányzó Xabi Alonso és Marcelo pótlása nehéz lesz.

A spanyol védekező középpályás és a brazil szélsőhátvéd Zaragozában „besárgult”, a portugál szerint kissé elhamarkodottan figyelmeztetik játékosait.

„Az, hogy Marcelo és Alonso sárgalapok miatt hiányzik, része a futballnak, mindennapos történet. Ami meglepő, hogy a Real játékosai könnyebben kapnak sárgalapokat, mint az ellenfelek. Több a sérültünk, ezek ketten eltiltottak, szerencse, hogy Khedira ismét játszhat” – összegzett Mourinho a Marcának

A zaragozai meccset értékelve, Mourinho szokásától eltérően ezúttal Ronaldót méltatta, hangsúlyozva, hogy „Cristiano igazi profi, ráadásul egyik legszebb találatát szerezte. Jó mérkőzés volt, ellenfelünk a végére kiválóan összeszedte magát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik