Foci

Nani: az Arsenal az egyetlen ellenfél

A Manchester United portugál szélsője az Ágyúsok londoni riválisát, a Chelsea-t gyengébbnek érzi.

December 13-án, hétfőn a Manchester United hazai pályán fogadja a listavezető Arsenalt, a londoniak előnye egy pont a tabellán 16 fordulót követően, igaz a Unitednek még van egy elmaradt meccse a Blackpool ellen.

Természetesen már megkezdődtek a fogadkozások mind a két oldalon, a portugál Nani például azt találta mondani, hogy az Arsenalt jelenleg erősebbnek érzi, mint a regnáló bajnok Chelsea-t – tény, Carlo Ancelotti csapata gödörben van, mindössze öt pontot gyűjtött be a legutóbbi 18-ból, azonban még így is a harmadik helyen tanyázik. Drogbáék a hétvégén a bombaerős Tottenhamhez látogatnak.

Visszakanyarodva Nanihoz, a Vörös Ördögök szélsője szerint abban rejlik az Ágyúsok erőssége, hogy kezd összeérni a csapat, ráadásul most már győzni is megtanult a brigád, így nem érdemtelenül vezeti a Premier League-et. A portugál válogatott az aktuális ellenféltől Samir Nasrit emelte ki, aki szerinte folyamatosan tudja hozni jó formáját, épp ezért készülnek fel belőle kiemelten.

Nincs könnyű sorsolása a Manchester Unitednek, ugyanis a mostani rangadót egy újabb követi, Sir Alex Ferguson fiai a következő fordulóban a Stamford Bridge-n vendégeskednek, így Nani gyorsan választ kaphat rá, hogy a Chelsea milyen formában is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik