Foci

Ancelotti nem fél a kirúgástól

Ugyan a Chelsea az elmúlt évtizedben nem futott ilyen rossz sorozatot, mint az elmúlt meccseken, az olasz nem aggódik.

A Chelsea hét közben kikapott az Olympique Marseille ellen idegenben, így a londoniak elmondhatják magukról, hogy az elmúlt hat meccsükön egyedül a szlovák Zilinát tudták legyőzni – márpedig az sem volt egy diadalmenet.

Carlo Ancelotti sajtótájékoztató keretein belül elmondta, hogy érzi, klubja és a játékosok bíznak benne, így nem érzi okát annak, hogy féltse az állását. Elárulta, beszélgetett a szerdai meccs után Roman Abramovics tulajdonossal is, aki megnyugtatta, nem kell aggódnia, közösen tesznek meg mindent a helyzet orvoslásáért.

A jelenleg a Premier League harmadik helyén tanyázó Chelsea a hétvégén a Tottenham otthonába látogat a bajnokságban egy városi rangadó erejéig, a következő fordulóban pedig a nagy rivális Manchester United vendégeskedik a Stamford Bridge-en, az olasz szakembver szerint a Spurs elleni meccs kapóra jön, hogy kilábaljanak a gödörből.

Zárásképp elmondta, ugyan sokan leírják a csapatot az elmúlt hónap gyengélkedései miatt, szerinte azonban ez dőreség, mert a Kékek ott lesznek a végelszámolásnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik