Foci

A Köln vinné Hajnalt

A Dortmund magyar középpályásának megoldódhat a helyzete – a Köln már januárban leigazolná.

Hajnal Tamás helyzete cseppet sem rózsás a mostanában mosolyokkal teli dortmundi öltözőben. A magyar válogatott középpályás ugyanis kiszorult a Bundesligát toronymagasan vezető BVB kezdőcsapatából. Hajnalt a pech is sújtotta, hisz legtöbbször sérülés miatt nem állt a dortmundiak rendelkezésére, akik így nélküle építették fel a csapatot.

A felgyógyulása ellenére kispadozó játékosnak segédkezet nyújthat a Köln. A jelenleg kiesőhelyen tartózkodó „kecskések” irányítót keresnek, s bár korábban felmerült, hogy a Schalke együtteséből szintén kiszoruló Alexander Baumjohann lehet a megoldás, úgy tűnik, a kölniek a tapasztaltabb Hajnalra voksolnának.

Az Express szerint a balhátvédet is kereső kölni vezetőség hajnalra voksol – amiatt, mert a Bayernt is megjárt fiatal németnél jobb a rögzített szituációkban: szabadrúgásokból, szögletekből több helyzetet termthet Podolski és Novakovic számára.

Így januárban létrejöhet a klubváltás, a kérdés inkább az, hogy a kölniek kölcsönveszik, vagy végleg megveszik a magyar válogatott futballistát? Hajnal ára a transfermakt.de szerint másfél-kétmillió euró körül mozog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik