Foci

A BL-csoportmeccsek álomcsapata

A Goal.com portál összeállította a maga álomtizenegyét a Bajnokok Ligája csoportkörei után.

Mint ismert, kedden, illetve szerdán eldőlt, mely tizenhat csapat alkotja majd a Bajnokok Ligája kieséses szakaszát. A Goal.com összeállította az általa vélt legjobb tizenegyet, melyet a rendkívül támadó 4-3-3-as felállásban küldene pályára.

A kapuba a bajnokságban botladozó, a BL-ben ellenben menetelő Schalke 04 hálóőre, Manuel Neuer állna.

Előtte a Saktar Donyeck csoportelsőségéhez nagyban hozzájáruló Darijo Srna, a mindössze egy gólt kapó Manchester United kőkemény védője, Nemanja Vidics, az elnyűhetetlen Ricardo Carvalho (Real Madrid), valamint a góllövésben is jeleskedő, a Lyonban játszó Michel Bastos látná el a védői teendőket.

A középpályán a Chelsea örökmozgó ghánaija, Michael Essien mellé a nagyot teljesítő Köbenhavn, illetve a Tottenham Hotspur delegál játékost Claudemir, illetve a szélvészgyors Gareth Bale személyében – utóbbi beválasztásáról az Inter komplett védelme is minden bizonnyal tudna mesélni.

A csatársorból kihagyhatatlan az Aranylabda egyik várományosa, a sokak által a világ jelenlegi legjobbjának tartott Lionel Messi, de ott lenne az álomcsapatban a Bayern München német válogatott támadója, Mario Gomez, valamint a labdára vércseként lecsapó, illetve az eddigi góllövőlistát vezető Samuel Eto’o is, aki mindent megtesz az Inter címvédéséért.

A Bajnokok Ligája álomcsapata a csoportmérkőzések után a Goal.com szerint:
Manuel Neuer – Darijo Srna, Nemanja Vidics, Ricardo Carvalho, Michel Bastos – Michael Essien, Claudemir, Gareth Bale – Lionel Messi, Mario Gomez, Samuel Eto’o

Ajánlott videó

Olvasói sztorik