Foci

Mourinho pihenteti a németeket

A Real Madrid portugál vezetője Özilnek és Khedirának is pihenőt szavazott.

A Real Madrid már megnyerte a Bajnokok Ligája G csoportját, az is eldőlt, hogy a Milan második lesz, így a négyesben csupán az a tét, ki lesz a harmadik – erre az Ajaxnak van nagyobb esélye, hisz egy ponttal megelőzi a negyedik Auxerre-t, amely épp a spanyol fővárosban vendégeskedik. A Real aligha ad ki mindent magából.

Erre utal az, hogy Jose Mourinho két német középpályásának, Mesut Özilnek és Sami Khedirának, valamint Iker Casillasnak és Angel di Maríának is pihenőt szavazott, de az Ajax elleni „színjáték” – Xabi Alonso és Sergio Ramos kispadról megrendezett kiállítása – is arra utalt, a madridiak magasról tesznek az utolsó csoportmeccsre.

Viszont az Auxerre ellen begyűjtendő három ponttal is lehetne pénzt keresni, Mourinho így nem borította fel teljesen csapatát. A madridiak a Marca szerint a Dudek – Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo – Lass, M. Diarra – León, Granero, C.Ronaldo – Benzema tizeneggyel veszik majd fel a harcot.

A portugál szakvezető ugyanakkor megszellőztette a „tavaszi felállást” is. A Kaká visszatérését „januári csúcsigazolásként” jellemző Mourinho a Ronaldo-Özil-Kaká triótól várja majd a csapat további javulását, eszerint Di María aggódhat leginkább a brazil visszatérése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik