Foci

Houllier nyílt levele a Villa-drukkereknek

Némiképp szokatlan módját választotta a szurkolók megnyugtatásának az Aston Villa menedzsere.

A birminghami csapat a Liverpool ellen kapott ki legutóbb, méghozzá igen simán, 3-0 arányban. A francia menedzser korábbi csapatától szenvedett vereséget ilyen arányban, amit a drukkerek nehezen emésztenek meg. A Villa jelenleg a 16. helyen áll, és ez a pozíció merőben szokatlan a Martin O’Neillel az elmúlt években masszív középcsapatként szereplő csapat életében.

“Szeretném elmondani azoknak, akik elutaztak Liverpoolba értünk szurkolni, hogy nagyon keményen dolgozunk, és mindent megteszünk a csapat sikeres szerepléséért. Mindenkit megviselnek az elmúlt hetek eredményei, de azon vagyunk, hogy kilábaljunk a gödörből” – szól Gerrard Houllier levelének bevezetője.

A francia szakember leszögezi, valóban remek éveket töltött Liverpoolban, de az ott szerzett tapasztalatait már az Aston Villa sikeréért szeretné felhasználni.

“Megértem, hogy csalódottak a drukkerek, magam is az vagyok, de higgyenek nekem, hamarosan túllépünk árnyékunkon. Az a célunk, hogy örömet okozzunk támogatóinknak és szurkolóinknak, akik hangjukkal folyamatosan mellettünk állnak. Egy család vagyunk, remélem, ez szombaton, a West Bromwich elleni meccsen is megmutatkozik” – fejezte be nyugtatónak szánt nyílt levelét Houllier.

AJÁNLOTT LINK:

Houllier nyílt levele a Villa szurkolóknak (trialfootball.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik