Foci

Benítez nem hisz a kabalákban

Az Inter edzője elárulta, nem tulajdonít fontosságot a Werder elleni 0-3-nak.

Brémában a Werder úgy elverte az Intert, mint jég a határt – a csoportelsőségre hajtó címvédő ugyan meglehetősen tartalékos összeállításban állt fel a németek ellen, viszont a 3-0 még így is vaskos vereség, pláne akkor, ha az eredmény a lombardokra nézve volt hízelgő. Rafael Benítez ugyanakkor nem aggódik, sőt.

Az olaszok spanyol szakvezetője megpróbálta elbagatellizálni a történteket, állítva: azzal, hogy csapata továbbjutott a folytatásra, játékosai már motiváció nélkül léptek pályára. Az edző ráadásul tartalékolt, mondván, a közelgő klubvilágbajnokságra frissen szeretné tartani kulcsjátékosait.

„Ez egy olyan meccs volt, amelyen a csapat a kivívott továbbjutás tudatában lépett pályára” – értékelt a mérkőzés után a Sky Italiának. „A fontos meccset a Twente ellen játszottuk, ezúttal viszont lehetőséget kaptak a fiatalok is. Pozitívum, hogy senki sem sérült meg.”

Benítez ugyanakkor már a klub-vb-vel kapcsolatban is szabadkozott, hisz elárulta, abban az esetben sem érzi veszélyesnek helyzetét, amennyiben a BL-győztes nem nyerné meg a tornát.
„A jövő nem, csak a jelen érdekel. Hogy lesz-e majd kabalám a klub-világbajnokságon? Nem, aligha a tornától függ a jövőm.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik