Foci

Az Arsenalon Európa szeme

A londoni csapat csak akkor juthat tovább a csoportjából, ha megveri a Partizan Belgrádot. A Roma is pórul járhat még.

Összesen három hely kiadó a BL-ben, és szerda estére ezt a három helyet betöltik a csapatok. Az E-csoportban a Bayern München már továbbjutott, melléjük csatlakozhat a Roma és a Basel is. Az olaszoknak elég egyetlen pontot szerezni, de ha véletlenül kikapnak, a Basel pedig győz Münchenben, búcsúznak.

A Marseille és a Chelsea presztízsmeccsen dönti el csoportja első helyét, a Zsolna pedig megszerezné első pontjait a Bajnokok Ligájában.

A Real Madrid – ugyebár minimum Sergio Ramos és Xabi Alonso nélkül – tét nélküli, levezetőmeccsként fogadja a francia Auxerre-t, a csoport másik meccsén pedig a Milan Ajaxszal szembeni ütközetét élvezhetjük. A két kiscsapat az Európa Liga-indulásért küzd, a harmadik helyet ugyanis még bármelyikük elérheti.

A legnagyobb izgalmak a H csoportban várhatók. A kvartettet jelenleg a 12 pontos Sahtar Donyeck vezeti, az előző körben a Braga otthonában elbukó Arsenal a második, de ugyanúgy 9 pontja van Wengeréknek, mint a portugáloknak. Még az is előfordulhat, hogy kiesnek az angolok.

A Bajnokok Ligája szerdai mérkőzései:

Marseille – Chelsea
Zilina – Szpartak Moszkva

Arsenal – Partizan
Sahtar Donyeck – Braga

Milan – Ajax
Real Madrid – Auxerre

Bayern München – Basel
CFR Cluj – AS Roma

A DigiSport a Real Madrid – Auxerre mérkőzést közvetíti 20 óra 45 perctől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik