Foci

Újabb bravúrra készül a Rubin Kazany

A Rubin Kazany a Barcelona legyőzésével juthat tovább a Bajnokok Ligájában.

“Nincs más választásunk: le kell győzni a Barcelonát! Tavaly győzni tudtunk a Camp Nouban, és hiszünk abban, hogy ezúttal is sikerül a bravúr” – így Christian Noboa, a Rubin csapatkapitánya.

Az ecuadori futballistának köszönhető elsősorban az, hogy a Kazanynak egyáltalán még van esélye a továbbjutásra, hiszen ő értékesítette a meccset eldöntő büntetőt két hete a Köbenhavn ellen. A dán együttes ugyanakkor lépéselőnyben van, hiszen ha otthonában legyőzi a már kiesett Panathinaikoszt, Rubin Kazany esetleges bravúrja esetén is csak az Európa Ligában folytathatja.

S ha már bravúr! A meccs esélyese egyértelműen a pazar formában lévő Barca, ám a Kazany legutóbbi három meccsén nem kapott ki akatalánoktól, az előző kiírásban és most is döntetlenre végzett ellene hazai pályán, míg a tavaly októberben 2-1-re nyerni tudott a Camp Nouban.

“Emlékezetes győzelem volt, amelyet most mindenképpen meg kell ismételnünk” – hangsúlyozta Noboa. Majd meglátjuk – ma este 20:45-től -, hogy mi lesz a Barcelona válasza a pályán…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik