Foci

Ibrahimovic pihenőt kap

A Milan svéd támadója nem játszik majd egykori együttese ellen, pihentetik.

Massimiliano Allegri, a BL-ből már továbbjutott Milan vezetőedzője úgy döntött, csapata Zlatan Ibrahimovic nélkül lép majd pályára a csak az Ajax számára létfontosságú szerdai csoportmeccsen. A remek formában futballozó center helyett Ronaldinho kap majd lehetőséget, így az olaszok brazil csatársorral rohamoznak.

Ronaldinho párja Robinho lesz. Bár a lombardok számára nincs túlzott jelentősége a találkozónak, a vörös-feketék azért nem szeretnének „beégni” saját közönségük előtt: Allegri fegyelmet és odaadást kért azoktól, akiket pályára küld.

„A Milan úgy lép majd pályára, mintha ez a meccs döntene a továbbjutásról” – árulta el a szakvezető a csapat sajtótájékoztatóján. „Ronaldinho nem edzett azóta, hogy vasárnap megkocogtatták a bokáját, azonban jelezte, hogy játékra kész, így ő lehet majd Robinho társa.”

“Ibrahimovic? Ő a padon kap helyet. A szerdai meccs nem barátságos találkozó, hanem BL-meccs, s én mindig szeretek győzelemre játszani. Továbbjutottunk ugyan, de ha kikapnánk, kiosztanám a játékosaimat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik