Foci

Balotelli nem lesz a Milané

Az Intertől nyáron a Manchester Cityhez távozó csatár a nyáron aligha lesz az AC Milané.

A Manchester Cityt erősítő Mario Balotelli ügynöke úgy véli, a futballista a közeljövőben aligha tér vissza a lombard fővárosba, noha a Milan megvenné. Mino Raiola azonban cáfolta a megegyezés létét, sőt, úgy fogalmazott, védence ki fogja tölteni szerződését Angliában, azaz még évekig a City játékosa marad.

A támadó a csatornán túl is felemás híreket kreál: olykor duplázik, de kiállítják, majd újabb két gólt újabb botrány követ. Legutóbb egy edzésen a német válogatott Jerome Boatenggel estek egymásnak azok után, hogy az olasz-ghánai túl hevesen reklamált német-ghánai csapattársa egyik keményebb belépője után. A két feldúlt futballistát a csapattársak választották szét.

„Balotelli még évekig a City játékosa lesz, nyáron szó sem lehet milánói költözésről” – értékelt raiola a Sky Italiának. „Elsősorban azért igazolt a Cityhez, mert felnéz Roberto Mancinire, igaz, Mario sorsa nemcsak Mancinitől függ. Adriano Galliani ugyan régóta nagy csodálója, de erről a transzferről lekésett: nyáron én említettem, hogy az Inter árulja Mariót, akkor a Milan nem lépett – most viszont túl késő, egyben túl korai ezt feszegetni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik