Foci

Dzsudzsák az EL álomcsapatában

A PSV Eindhoven magyar válogatott középpályásának játéka a Goal.com szakíróit is levette a lábáról.

A remekül játszó Dzsudzsák Balázst végig a pályán tudó PSV Eindhoven szerdán este hátrányból felállva nyert 2-1-re a Koman Vladimirt 69. percen át foglalkoztató Sampdoria otthonában. A holland csapat ezzel megnyerte az Európa Liga „debreceni”, azaz I csoportját, valamint kiejtette a Sampot, amely már nem tudja beelőzni a Lokit legyőző Metalist Harkivot.

A labdarúgásra szakosodott portál, a Goal.com be is válogatta honfitársunkat a hét álomcsapatába, indoklás gyanánt pedig azt írta a szakíró, hogy pontos, valamint megalkuvást nem tűrő játékával megérdemelten örülhetett győzelemnek az összecsapás végén.

A Goal.com szerint az Európa Liga ötödik körének legjobb tizenegye, az oldal a 4-1-3-2-es felállásnak szavazott bizalmat:
Michel Vorm (Utrecht) – Scott Sutter (Young Boys), Sami Hyypia (Bayer Leverkusen), Iasmin Latovlevici (Steaua), Pablo Zabaleta (Manchester City) – Ognjen Vukojevics (Dinamo Kijev) – DZSUDZSÁK BALÁZS (PSV Eindhoven), Alan Dzagoev (CSZKA Moszkva), Nené (Paris Saint-Germain) – Falcao (Porto), Edinson Cavani (Palermo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik