Foci

Herczeg megszorongatná a Harkivot

A DVSC-TEVA klubmenedzsere a legjobb összeállítású csapatát tudja kiállítani, így szorosabb csatát remél az első meccsnél.

Szerdán este 19 órakor lép pályára a magyar bajnok Debrecen az Európa Liga I csoportjában, a Loki az ukrán Metalist Harkiv otthonában vendégeskedik. A felek első összecsapását az ukrán együttes nyerte 5-0-ra a Puskás Ferenc Stadionban.

Herczeg András klubmenedzser a dvsc.hu tájékoztatása szerint a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón elmondta, ugyan most is az ellenfél a nagy esélyes, mivel számukra hatalmas téttel bír a találkozó (amennyiben a Sampdoria nem nyer hazai pályán Dzsudzsák Balázs PSV-je ellen, illetve a Metalist legyőzi a Lokit, az ukránok továbbjutnak – a szerk.), ugyanakkor magyar oldalról mindenki felépült, így a hajdúságiak a legerősebb kerettel állhatnak majd ki.

A szakember visszatért az első meccsre is, mint mondta, akkor az első félidőben partiban volt csapata, de az ukránoknak jobban kijött a lépés, a mérkőzés végkimenetelét pedig erősen befolyásolta Kabát Péter első félidei kiállítása.

Herczeg András abban bízik, hogy ezúttal szorosabb lesz a küzdelem.

Mindaugas Malinauskas, a Loki hálóőre szerint az időjárás játszhatja majd az egyik főszerepet az Európa Liga szerdai összecsapásán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik