Foci

Trezeguet segíthet az Interen?

A veterán gall támadó ügynöke szerint semmit sem lehet kizárni.

Mint ismert, David Trezeguet pályafutása nagy részét az Internazionale ősi riválisánál, a Juventusnál töltötte, 2000-től 2010-ig erősítette a torinói csapatot melynek színeiben 245-ször lépett pályára és 138-szor volt eredményes.

Négyszer nyert olasz bajnokságot a Zebrákkal (ebből aztán csak kettő lett a Calciopoli botrány miatt), egyszer a Bajnokok Ligájában is csúcsra ért az együttessel. Még akkor is a csapatot erősítette, amikor a kizárás miatt csak a Serie B-ben volt érdekelt a gárda.

2010 nyarán szerződött a spanyol bajnokságban szereplő Hérculeshez, melyben 11 kanyar alatt hétszer is eredményes tudott lenni, így az újonc 13 forduló alatt szerzett találatainak felét magára vállalta. A csapat jelenleg a 13. a La Ligában.

Mindeközben az Inter háza tájáról úgy hírlik, a klub mindenképpen szeretne egy gólveszélyes játékossal erősíteni a télen, Olaszországban pedig olyan pletykák is felröppentek, hogy David Trezeguet az egyik kiszemelt. A gall labdarúgó ügynöke, Antonio Caliendo a Calciomercatonews.com-nak elmondta, volt már egy megbeszélés közte és a milánói csapat között és nem titkolja, a napokban még lesznek egyeztetések.

Caliendo nem akart felesleges jóslásokba bonyolódni, ugyanakkor azt megemlítette, jó kapcsolatot ápolnak az Interrel. Nem meglepő, a játékosügynök intézi ugyanis a brazil Maicon ügyeit is, aki a kék-feketék egyik alappillére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik