Foci

Van Der Wiel: lejátszott minket a Real

A holland védő elismerte, csapata igencsak keveset mutatott a Real Madrid elleni BL-mérkőzésen.

Az Ajax folytatta gyatra szereplését: a holland bajnokságban is hetek óta nyeretlen amszterdamiakon valósággal átgázolt a tartalékosan felálló Real Madrid, a meccsről mindent elmond, hogy a hazaiak csupán egy alkalommal állították nehéz (de nem megoldhatatlan) feladat elé Iker Casillast, a spanyolok kapusát.

A Goal.comnak nyilatkozó 22 éves Gregory van der Wiel a maga felelősségét sem hárította el – Cristiano Ronaldo az ő oldalán játszott, s két góllal zárt.
„Nagyon csalódottak vagyunk, a Real Madrid jó pár osztállyal fölöttünk állt kedd este” – fogalmazott a hátvéd. „A játék minden elemében jobbak voltak, s ez nagyon lehangoló.”

„Játszhattunk volna jobban, ahogy az első gólig megfelelően teljesítettünk – a vezetésük után viszont nem tudtunk megújulni. Én is csatát vesztettem Ronaldóval. Kiváló játékos, többször is lefoglalt minket, így Özil és Marcelo ember nélkül maradt, ez pedig megbosszulta magát. Ronaldo ezért is kimagasló: mindezt tudatosan csinálta. Nagyon nehéz egy olyan csapat ellen jól védekezni, amelyikben ennyi a ragyogó egyéniség.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik