Foci

Győzelemre hajt az MU Glasgowban

A döntetlen a biztos továbbjutást jelentené az angol Manchester Unitednak a glasgowi Bajnokok Ligája-meccsen, de az angol csapat egyértelműen győzelemre hajt a skót Rangers otthonában.

Bár a Manchester Unitednek a döntetlen is elég a biztos továbbjutáshoz a Rangers elleni brit BL-rangadón, ennek ellenére az angol csapat a győzelem szándékával lép pályára Glasgowban.

“Annak ellenére, hogy számunkra a döntetlen elég a nyolcaddöntőbe jutáshoz, nem egy, hanem három pontot szeretnénk szerezni. A győzelem azért nagyon fontos a számunkra, hiszen azzal a csoport élén végezhetünk, márpedig akkor menedzser a folytatásban már nyugodtan pihentetheti a kulcsembereket” – nyilatkozta az elutazás előtt a MU dél-korai légiósa, Pak Dzsiszung.

Sir Alex Ferguson, “vörös ördögök” skót szakvezetője – némileg ellentmondva játékosának – két középső védője, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics mellett Darren Fletchert máris pihenteti, egyikükre sem számít Glasgowban, ugyanakkor a bokasérüléséből felépült Wayne Rooney csaknem biztosan a manchesteri kezdőcsapatban kap helyet a szerdai esti találkozón.

A skót bajnok és az angol ezüstérmes első mérkőzésén, az Old Traffordon nem született gól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik