Foci

Az Inter sorsdöntő meccs előtt

Különleges lesz a Barcelona görög és a Manchester United skót túrája is. Íme a Bajnokok Ligája szerdai menüje.

Többször beszámoltunk már róla, hogy az igencsak bitladozó Inter nagy meccs előtt áll. Rafael Benitez számára mindenképpen az lesz a címvédő Twente elleni összecsapása, mert ha a csapata nem nyer, felállíthatják a kispadról.

Eközben Londonra is figyel a focit szerető közönség, hiszen a Tottenham akár meg is nyerheti a csoportját, ha ma legyőzi a Brement. A Spurs az Arsenal elleni, 0-2-ről megnyert derbivel, a Bremen pedig Schaaf vezetőedző lemondásával készült a mai meccsre – igaz, a klub vezetői nem fogadták el a távozását.

A Schalke éppen a Brement verte meg 4-0-ra a Bundesliga hétvégi fordulójában, most egy nagyobb falat, a Lyon vár rá. Az a Lyon, amely a Benfica ellen nagy verést kapott az előző körben (3-4, igaz, 0-4-ről).

A Manchester United nagy meglepetésre nem tudta megverni az odavágón a skót Rangerst, az a találkozó 0-0-ra végződött. A Valencia a kezdeti szárnyalás után kissé visszafogottabban szerepel a spanyol bajnokságban (is), igaz, az újonc Bursaspor legyőzése nem okozhat számára akadályt. Az odavágón 3-0-ra nyertek az ibériaiak.

A D-csoportban a Köbenhavn, amely kiválóan szerepel, a Rubin Kazany otthonában lép pályára. A dánok a Barcelona ellen is elcsíptek egy pontot, az oroszok viszont nincsenek jó passzban. Az orosz ligában ugyanis eldőlt, már nem végezhetnek BL-t érő pozícióban. A Barcelona a görög Panathinaikosz otthonában fut ki a gyepre, az első körben 5-1-re nyertek a katalánok, és mivel a görögök nagyon rosszul szerepelnek ebben a kiírásban, feltehetően ismét három ponttal lesznek gazdagabbak Guardioláék.

A Bajnokok Ligája szerdai összecsapásai (20 óra 45 perctől):

A-csoport:
Internazionale – Twente
Tottenham – Bremen

B-csoport:
Hapoel Tel Aviv – Benfica
Schalke 04 – Lyon

C-csoport:
Rangers – Manchester United
Valencia – Bursaspor

D-csoport:
Rubin Kazany – FC Köbenhavn
Panathinaikosz – Barcelona

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik