Foci

Az Ajax-Real a keddi slágermeccs

Ez nem azt jelenti, hogy a többi meccs tét nélküli, sőt. A Braga ellen még az Arsenal is bajba kerülhet.

A keddi mérkőzések után már csak egy forduló lesz hátra a Bajnokok Ligája csoportköreiből. A Bayern München és a Chelsea már továbbjutottak, és a Real Madridnak, valamint az Arsenalnak is jó esélye van minderre. De még nem dőlt el semmi.

Khedira és Higuain nélkül kell kiállnia Jose Mourinho csapatának Hollandiában, a két alapember kiesése okozhat kellemetlenségeket. Az Ajax egy PSV-vel szembeni 0-0-val hangolt a mai csúcsmeccsre, ahol játszhat Suarez, akit klubja két bajnokira tiltott el Bakkel megharapása miatt.

A Bayern München mellett a Roma is továbbjuthat, amennyiben legyőzni a németeket, és a Basel-Kolozsvár találkozó döntetlenre végződik. Ismerve a négyes csoport csapatainak formáit, megjósolhatatlan a két meccs végkimenetele.

A Marseille és a Szpartak hatalmas harcot vív a továbbjutásért, így kettejük meccse döntő fontossággal bír az F-csoportban.

A H-jelű négyesben az Arsenalnak és a Sahtarnak 9-9, a Bragának 6 pontja van eddig, így akár még a portugálok is továbbjuthatnak. Mégis, a londoniak esélyesebbnek tűnnek, az első meccsen 6-0-ra verték a luzitánokat.

A Bajnokok Ligája keddi programja:

Ajax Amszterdam – Real Madird
Auxerre – AC Milan

Roma – Bayern München
Basel – CFR Cluj

Chelsea – Zilina
Szpartak Moszkva – Olympique Marseille

Braga – Arsenal
Partizan Belgrád – Sahtar Donyeck

A csoportok állásait itt, a www.sport24.hu oldalon megtekintheti!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik