Foci

Nyert a ZTE, ikszelt az MTK

A Zalaegerszeg a sereghajtó Szolnokot győzte le hazai pályán 2-1-re, az MTK a Paks vendégeként játszott 1-1-es döntetlent a Monicomp Liga 15. fordulójában.

Rossz talajú pályán fogadta a Zalaegerszeg az újonc, egyben sereghajtó Szolnokot, majd a 16. percben a vezetést is megszerezte Csank János legénysége, Balázs Zsolt segítette beljebb Miljatovics gólba tartó fejesét.

A nem túl látványos meccsen az 52. percig kellett várni az újabb találatra, Kamber használta ki, hogy elé pattant a labda, eldőlni látszott a csata. A hajrában Pisanjuk kapta meg a második sárgáját, az emberelőnyt pedig Remili használta ki egy kapufás góllal, ez a találat azonban már későn jött, 2-1 lett a vége.

Eredmény:
Zalaegerszeg – Szolnok 2-1 (Miljatovics 16., Kamber 52., ill. Remili 88.)

Mindeközben az MTK Pakson vendégeskedett, és ugyan az első félidő végén, illetve a második elején is akadtak nagy helyzetek, gólt csak a hajrá hozott: előbb Könyves juttatta előnybe a fővárosiakat, Böde azonban nem sokkal később egyenlített, miután a kapuba lőtte a Magasföldi lövése után Szatmári kapusról kipattanó labdát, beállítva az 1-1-es végeredményt.

Eredmény:
Paks – MTK 1-1 (Böde 80. ill. Könyves 73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik