Foci

Lefocizta a Fradi a Pápát

A Monicomp Liga 15. fordulójában a Ferencváros csapata André Schembri triplájának is köszönhetően nyert 5-0-ra a büntetőt rontó Pápa otthonában.

Nagyon jól kezdett a Fradi, Prukner László a mérkőzés előtt azt mondta, felkészültek a Pápából és ez látszott is, a ferencvárosiak több helyzetet is kidolgoztak, mielőtt a 18. percben megszerezték a vezetést, Schembri cselezte be magát a tizenhatoson belülre és lőtt Szűcs kapujába.

Megrázta magát a Pápa, két helyzete is adódott Véber György csapatának, gólt azonban ismét a Fradi lőtt, a máltai középpályás szép mozdulattal, külsővel talált be a jobb felsőbe. Nem sokkal később meglehetett volna a tripla, de Heinz mesteri átadása után fölé bombázott a duplázó.

A 40. percben már három volt közte, Marek Heinz passzolta a hálóba a Szűcsről lecsorgó labdát, egy félidő alatt bebiztosította győzelmét az FTC.

A második játékrész felét többnyire a mezőnyjáték és az apróbb helyzetek jelentették, próbálkozott a Pápa is, kiegyenlített volt a küzdelem. A 75. percben Andrezinho szöktette a nem sokkal azelőtt beálló Moralest, aki Szűcs mellett lőtt a kapuba.

Szinte egyből érkezett az ötödik találat, az addig is pazarul játszó André Schembri lőtt bombagólt a rövid felsőbe, a labda a kapufa segítségével vágódott a gólvonal mögé.

A folytatásban a Pápa is betalálhatott volna, Csizmadia szabálytalankodott Bárányossal szemben, a sértett gyenge kísérletét azonban védte a jó irányba mozduló Justin Haber, aki a megsérülő Ranilovicot helyettesítette.

Több gól nem esett a meccsen, a vége 5-0-ás vendégsiker lett.

Eredmény:
Pápa – Ferencváros 0-5 (Schembri 18., 28., 76., Heinz 40., Morales 75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik