Foci

Meccsben maradt az Independiente

A LDU de Quito ugyan nyert a Copa Sudamericana elődöntőjének első mérkőzésén, de idegenben szerzett két góljának köszönhetően az Independiente is bizakodva várhatja a visszavágót.

A címvédő ecuadori csapat az 57. percben döntősnek érezhette magát, hiszen a második félidő elején Juan Manuel Salgueiro, Miller Bolanos és Neicer Reasco góljaival már 3-0-ra vezetett.

Az argentin Independiente ugyanakkor nem adta fel, és hat perc alatt két gólt is berámolt (Lucas Mareque és Andres Silvera volt eredményes), ezzel pedig nyílttá tette a továbbjutás kérdését. Sőt, a két idegenben szerezett góljának köszönhetően jók az esélyei a döntőbe jutást illetően, hiszen számára az 1-0-ás győzelem is bőven elegendő az üdvösséghez a november 25-i visszavágón.

A másik ágon két brazil együttes harcol a fináléba kerülésért ért a második számú dél-amerikai kupasorozatban: a magyar idő szerint csütörtök hajnalban lejátszott első mérkőzésen Marcos Assuncao bombagóljával a Palmeiras 1-0-ás győzelmet aratott a Goiás vendégeként.

Copa Sudamericana, elődöntő, 1. mérkőzés:
LDU de Quito (ecuadori)-Independiente (argentin) 3-2
Gól:
Salgueiro (45.), Bolanos (49.), Reasco (57.), ill. Silvera (58.), Mareque (64.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik