Foci

Kiütötte a Kaposvár az ETO-t

A hazaiaktól Oláh Lóránt két gólt és egy gólpasszt jegyzett a Monicomp Liga 15. fordulójának péntek délutáni meccsén.

Izgalmasan kezdődött a meccs, előbb a vendég győriek támadtak, majd egy kaposvári kontrát láthatott a publikum, mielőtt a 13. percben Oláh fejelte a hálóba Jawad jobboldali beadását.

A folytatásban kissé alábbhagyott a játék, azonban így is maradt két hatalmas ziccer a félidő végére (valamint Copa sistergős bombája), ám sem az addigi egyetlen találat szerzője, sem a túloldalon Ceolin nem járt szerencsével, a labda mind a két esetben centikkel kerülte el a kapu alsó sarkát.

Fordulás után aztán gyors egymásutánban két gólt is szerzett a Kaposvár, Oláh lépett ki jó ütemben Kulcsár labdájával, majd megnézte hova lövi a labdát és eltette a hosszú oldalra. Még fel sem eszmélt Pintér Attila együttese, amikor a duplázó Oláh tette le a labdát Pedro elé, a kaposvári átverekedte magát az utolsó védőn és a jobb alsóba lőtt – eldőlni látszott a meccs.

A hajrában még a Győr lőhetett volna gólt, azonban a hazaiak tisztáztak a gólvonal előtt, így a Kaposvár 3-0-ás győzelemmel kedveskedett a 200. magyar élvonalbeli meccsét játszó Zahorecz Krisztiánnak és sikerrel vette az utolsó őszi fordulót.

Sisa Tibor csapata átmenetileg fellépett a dobogó legalsó fokára.

Eredmény:
Kaposvár – Győr 3-0 (Oláh 13., 57., Pedro 59.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik