Foci

Jó hírek Liverpoolban

A vörösök ugyan elvesztették Steven Gerrardot, ám több kulcsjátékosuk is visszatérhet hétvégén.

A liverpooli csapatkapitány, Steven Gerrard a franciák elleni 2-1-re elvesztett londoni meccsen ugyan három-négy hétre kidőlt, ám Roy Hodgson számára a csütörtök tartogatott pozitív híreket is. Kiderült, hogy Fernando Torres, Glen Johnson, Dirk Kuyt és Martin Skrtel is játszhat a hétvégi, West Ham elleni bajnokin.

A holland és a szlovák a hétközi barátságos mérkőzésekre nem volt nevezve, Torres ugyan – kisebb bokasérülése ellenére – a második félidőben pályára lépett a spanyolok Portugália elleni 4-0-ra elvesztett derbin, ám állapota azóta tovább javult.

Glen Johnson sem játszott a franciák ellen, s így kikúrálta izomproblémáját, a futballistát motivációs gondjai miatt több alkalommal is kritizáló Hodgson legnagyobb örömére.

„Fernando és Martin a Stoke elleni találkozón sérült meg, ám szerencsére, egyiküké sem volt komoly” – fogalmazott a klub honlapján Dr Peter Brukner csapatorvos. „Dirk bokasérülése annál inkább, korábban három hetet is kihagyott miatta. Mindhárman játszhatnak szombaton a West Ham ellen, akárcsak Glen, aki a hetet végigedzette Melwoodban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik