Foci

Német védőre vágyik az Inter

A BL-címvédő milánói gárda a német listavezető válogatott védőjére vetett szemet.

A Borussia Dortmund egyre hízó előnnyel vezeti a német bajnokságot, így nem véletlen, hogy egyre több játékosát kezdik figyelni az európai nagyok. A Barcelonával összeboronált japán Kagava, az angol klubok által figyelt szerb Szubotics és a spanyol és angol érdeklődéssel számoló paraguayi/argentin Barrios után a fiatal középhátvéd, Mats Hummels a soros.

Olasz sajtóinformációk szerint a szerdán a müncheni Bastian Schweinsteigerre is „utalgató” Inter megnevezte következő potenciális célpontját, a kétszeres német válogatott Hummelst. Az olaszok keretében egymást érik a sérültek, ráadásul egyik legjobb középhátvédjük, az argentin Walter Samuel nyárig nem játszhat.

A fekete-kékek védelme – „öregecske” lévén – amúgy is frissítésre szorul, s az eredmények miatt aggódó Rafael Benitez a 21 éves némettel erősítene, első lépcsőben. A Bayern München csapatánál nevelkedő középhátvédet a dortmundiak 2008-ban vásárolták meg, s 2013-ig van szerződése a fekete-sárgáknál.

A remek idényt futó futballista ára húszmillió euró, ráadásul az Inter még ilyen ár mellett is számíthat konkurenciára, ugyanis a Bayern is „fut a pénze után”, azaz megpróbálja visszaédesgetni volt akadémistáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik