Foci

Egervári: előrébb tartunk, mint vártam

A magyar válogatott szövetségi kapitánya örül neki, hogy a csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki a litvánok ellen.

Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar válogatott a 2010-es év utolsó nemzeti meccsén magabiztosan győzte le Litvániát 2-0-ra, az olykor rendkívül látványos játék ráadásul ennél jóval nagyobb különbségű győzelmet is hozhatott volna, az első gólt jegyző Priskin Tamás egymaga mesterhármast lőhetett volna – egy félidő alatt.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a lefújást követően elmondta, elégedett a jól záró védelemmel, szerinte mindent elmond az, hogy az ellenfélnek nem is volt igazán nagy helyzete. A szakember természetesen megemlítette, hogy a helyzetkihasználáson még van mit csiszolni, ám hozzátette, örül neki, hogy ilyen sok lehetőséget alakított a csapat – derül ki az mlsz.hu cikkéből.

Priskin Tamás gólja:

Egervári kiemelte, a játékosokon végig érezte a győzni akarást, mindenki többet vállalt a megszokottnál és a csereként beállók is jó teljesítményt nyújtottak. Szövetségi kapitányunk zárásképp elmondta, mind a csapatépítésben, mind a szerzett pontok számában előrébb tart az együttes, mint azt előzetesen várta.

Dzsudzsák Balázs találata:

AJÁNLOTT LINK:

Remek játék, magabiztos győzelem Litvánia ellen (mlsz.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik