Foci

Balotelli: jó páros lennénk Ibrával

Az olasz válogatott támadó együtt vacsorázott a Milan alelnökével, Adriano Gallianival, így elindultak a pletykák.

Mario Balotelli, az olasz válogatott és a Manchester City támadója vasárnap a helyszínen tekintette meg a milánói derbit (a Milan nyert 1-0-ra), majd a találkozó követően Adriano Gallianival ebédelt.

Az olasz média egyből felmelegítette a Milan-szálat, Balotelli ugyanis bevallotta, hogy a Rossoneri volt gyermekkora kedvenc csapata. A labdarúgó elmondta, semmi különös nincs abban, hogy Gallianival „lógott”, majd megkérdezte az újságírót, hogy amennyiben Massimo Morattival találkozott volna, akkor az Interhez való visszatéréséről cikkeznének-e. A labdarúgó a pletyka kapcsán csak annyit mondott, hogy ötéves szerződés köti a Cityhez és júniusig biztosan marad, bár azért elejtett egy félmondatot, mely szerint Zalatn Ibrahimoviccsal gyilkos párost alkotnának.

Mint ismert, szerdán az olasz válogatott 1-1-es döntetlent játszott Ausztriában a román együttes ellen, Marica előbb az itáliai, majd a hajrában a saját kapujába talált be, beállítva a végeredményt. A lelátón párszor rasszista megnyilvánulásokat tettek az olasz drukkerek, melyeknek a kezdőként 59 percet játszó Mario Balotelli volt a célpontja. A csatár úgy véli, nem kell törődni ezekkel az emberekkel, miattuk nem fogja lemondani a válogatottságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik