Foci

A Pool berágott Capellóra

A klub Steven Gerrard sérülését varrja az angol együttes szövetségi kapitányának nyakába.

Ahogy arról már írtunk, az angol válogatott a Wembleyben kapott ki 2-1-re Franciaországtól, Steven Gerrardot a 84. percben váltotta Peter Crouch, aki nem sokkal később megszerezte a Háromoroszlánosok egyetlen találatát.

A labdarúgó csütörtökön esik át az orvosi vizsgálaton, amely megállapítja milyen súlyos is a liverpooli ikon térdínsérülése.

A találkozót követően Darren Burgess, a Vörösök erőnléti stábjának vezetője fejezte ki nemtetszését az egyik közösségi portálon, melyben a szövetséget és a válogatottat okolta Gerrard kidőlése miatt. Az ok is nyilvános: a klub előzetesen egy órányi játékban egyezett meg Fabio Capellóval, ennek ellenére a középpályás folytatta a 60. perc után is.

Fabio Capello elmondta, természetesen őt is nagyon bosszantja az eset, arra a kérdésre pedig, hogy miért nem cserélte le az egyezségnek megfelelően Gerrardot azt mondta, mivel Garreth Barry bokasérülés miatt nem állt a rendelkezésére, fent kellet hagynia a rutinos játékost, mivel túl fiatal volt a franciák ellen játszó csapat. Azt is megemlítette, hogy a Premier League keménysége, illetve a különböző európai kupák miatt sajnos benne van, ha a válogatott meccsen megsérül valaki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik