Foci

Unalmas a City

Állítja Edwin van der Sar, a városi rivális Manchester United holland hálóőre.

Ahogy arról szerdán este már írtunk, a manchesteri rangadó várakozáson aluli színvonalat hozott, helyzetek csak elvétve adódtak az összecsapáson, így a vége csalódást keltő 0-0 lett.

Edwin van der Sar a Vörös Ördögöknél végigvédte a meccset, szerinte a hazai pályán játszó városi rivális miatt nem alakulhatott ki szép játék. A holland kapuvédő úgy véli, az Égszínkékek megelégedtek az egy ponttal, egyedül Carlos Tévez szabadrúgása jelentett veszélyt a United kapujára (ami nem mellékesen az összecsapás legnagyobb helyzete volt), amúgy szerinte az övéi érdemeltek volna három pontot.

A túloldalon Roberto Mancini vezetőedző értékelte a látottakat. Az olasz szakembert nem érdekli, hogy szórványos füttyszó harsant fel a lelátón, mint mondta, fontos pontot gyűjtött be csapata. Hozzátette, a Manchester United ellen nyerhet és kikaphat egy csapat, de aki engedi, hogy gólt lőjön Sir Alex Ferguson együttese, az vereséggel számolhat. Mancini summázva megjegyezte, meg akarta nyerni a City a rangadót, ugyanakkor néha jobb ikszelni, mint kikapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik