Foci

Jose Mourinho a lelátón végezte

A magáról megfeledkező szakvezetőt a lelátókra száműzte a Real Madrid-Murcia kupameccs játékvezetője.

Jose Mourinho füstölög, a Real Madrid portugál szakvezetőjét ugyanis kiállította a dallamos nevű „drusza”, Jose Luis Paradas Romero. A spanyol listavezető 5-1-re nyert, ám Mourinho nem is említette a diadalt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, ehelyett kiosztotta a szerinte tapasztalatlan, ám annál meggondolatlanabb sípmestert.

„A játékvezető dolga, hogy megindokolja, miért döntött úgy, ahogy. Nem az én kötelességem, hogy levonjam a következtetést, ezt majd a felettesei teszik meg” – csapott a lecsóba a portugál.

„Ám a statisztikáit böngészve elég árulkodó, hogy a tapasztalata nem több mint ötven mérkőzés, ezeken viszont kiosztott több mint 250 sárga lapot, és 14-15 pirosat. Ez durván hat lap meccsenként. A Zaragoza és a Mallorca közötti találkozón tíz sárgát és két pirosat mutatott fel, ezzel el is rontott mindent.”

Mourinhót a bíró a 38. percben űzte a lelátóra, ekkor a madridiak már három sárgalapos figyelmeztetésnél tartottak – a hajrában Arbeloa is követte a mesterét, a védő a 80. percben megkapta második sárgáját is.

A találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik