Foci

Mourinho: a legfontosabb meccsünk jön

A portugál szakember szerint kulcsfontosságú csapata számára, hogy továbbjusson a Király Kupában.

A Real Madrid csapata meglepetésre csak 0-0-s döntetlent játszott a harmadosztályban vitézkedő Murcia otthonában az első felvonás alkalmával, pedig többek közt Karim Benzema is ott volt a blancók csapatában.

José Mourinho, a Real vezetőedzője felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy nagyon fontos meccs vár csapatára szerdán este a Santiago Bernabeu Stadion gyepszőnyegén, mivel a portugál a kupában is a lehető legtovább menetelne, azonban a fővárosiak utóbbi időben nyújtott teljesítménye a sorozatban hagyott némi kívánnivalót maga után. Egy beszédes adat: a Madrid 1993-ben nyerte el utoljára a Király Kupát.

José Mourinho úgy véli, azért is kiemelt jelentőségű az összecsapás, mert ez az első olyan meccs a szezonban, amikor egy trófeát elbukhat együttese.

A portugál hozzátette, Iker Casillas, Arbeola, Sergio Ramos, Marcelo, Raúl Albiol, Canales, Esteban Granero, Pedro Leon és Karim Benzema biztosan ott lesz a pályán, a maradék két helyre pedig minden bizonnyal spanyol labdarúgót nevez majd, mivel elmondása szerint nekik kiemelt fontosságú a sorozat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik